Sista helgen i augusti lever byn upp i feststämning igen. Succéshowen från Partyfabriken är som vanligt på plats. Många minns säkert hur mycket folk det var nere på torget i fjol. Förra årets uppträde med Hasse Kvinnaböske kommer nog många sent glömma. Med årets gästartister Nick Borgen och Jan Johansen lär showen inte bli mindre, i alla fall inte om vädrets goda makter är med oss.

När jag träffar Nick och Jan så är de väl förberedda.
– Säle har skrutit om Vinslöv och dess engagerade invånare, berättar Jan, och Nick håller med. Även Hasse har återgivit den sköna stämningen för oss båda, så vi ser verkligen fram emot Vinslövsdagarna.

Ingen av dem kan minnas att de har varit i Vinslöv tidigare så de är fulla av förväntningar. Det är så mycket mer än detta som händer. Partyfabriken kommer förutom fartfyllda shower att bjuda på trolleri, allsång med Hasse Skoglund, talangjakt och modevisning tillsammans med Lansi Barn och Tonårsmode. Det fantastiska är att allt i underhållningsväg är gratis.

Ett nytt inslag i år är kockduellen. De lokala kändisarna Hasse Skoglund, Pelle Peolins och Jeanette Junge ska tampas om priset och övertyga en jury om att just deras mat ska vinna duellen.

Biljettförsäljningen är just nu i slutfasen, så om man vill ha garanterad plats och mat, är det dags att bestämma sig nu.
– Där är enstaka kvar till fredagen, berättar Jeanette Junge, men tipsar om att kontakta henne om man ännu inte bokat.

En annan chans att få biljett är att handla hos någon av INFO-Bladets annonsörer. Kvittot som man då får kan användas som biljett och den lämnar man vid INFO-Bladets flagga på torget under fredagen. I en annan artikel kan man läsa om auktionen som fortfarande går att buda på.

Annat som händer är att Hyrhöjden kommer att hissa upp de som vill i luften så att man kan se den fantastiska byn ovanifrån. Vinslövs HK arrangerar som vanligt SM och VM i parken.  Ja ni ser, det blir härliga dagar. Glöm nu bara inte bort att spara era kvitton när ni handlar av annonsörerna i bilagan.

Vi ses i vimlet!

 

Text: Magnus Kajrup
Bild: Privat

Föregående artikelProvkörning hobby racingmaskiner
Nästa artikelAuktion mot cancer