Svängsta
Det har nog inte gått någon obemärkt förbi att Svängsta de senaste åren haft en levande scen hos BM Designcenter.
Via den nya konceptet BM Surprise anordnas evenemang, konserter och teaterföreställningar med världskända musiker och artister. Är du nyfiken på vad som erbjuds för underhållning framöver? Kolla de aktuella evenemang på hemsidan.
BM Designcenter har genom åren presenterat många fantastiska nöjesevenemang i sin härliga miljö. Tusentals människor har njutit av underbara artister, som med sin musikalitet och humor har bjudit på högtidsstunder.
Föreställningarna börja kl 19.00 men insläppet är kl 17.30, det finns ett antal bänkar framför scenen men man rekommenderar att man tar med egna stolar. Servering finns med fullständiga rättigheter och det erbjuds ett flertal varma rätter samt kaffe, bullar och enklare förtäring. Det är inte tillåtet att föra in egen mat och dryck på området.
Alice Åkerblom har under åren ordnat dessa evenemang med Sven Melander.
Alice Åkerblom är uppväxt på ett lantbruk i Sölvesborg som präglades av kreativitet, konstnärlighet och hantverkstraditioner. Vävstolen med sina traditionella mönster vävda med omsorg samsades med den moderna konsten på väggarna. Man kan säga att Alice filosofi vad gäller färg, form och kvalitet grundades under barn- och ungdomsåren hemma på gården.
Efter 25 år i branschen har hon en oerhörd kunskap och kompetens. Hon har en säker känsla för färg, form och funktion och tycker det är självklart att omge sig med vackra saker av hög kvalitet
BM Design Center står redo för att visa dig både inspiration och expertis. De hjälper dig gärna att utforska sitt sortiment och välja ut produkter som kompletterar just ditt hem. De tror starkt på att rätt möbler och belysning kan förvandla ditt hem till en plats fylld med inspiration och harmoni.
Varmt välkommen till BM Design Center i Svängsta och våra fantastiska sommarkvällar.
Foto: Privat

Föregående artikelNy tidning i lådan till helgen.
Nästa artikelDags för AC-Service