Vacker sång, musik och sketcher knöts samman till en föreställning som var mycket omtyckt av publiken.

Redan några minuter in i föreställningen hörs skratt från publiken, något som kommer återkomma under hela föreställningen. På det sätt som RevyMix lagt upp föreställningen, med musik som varvas med sketcher som tillsammans sammanfattar det gångna året, kan det inte bli annat än bra. Och bra blev det.

2018 har varit ett händelserikt år med mycket glädje och tragik. Många av händelserna speglades i revyn, bland annat spelade de låtar av ABBA, detta eftersom att de 2018 valt att återförenas. De låtar som framfördes var bland annat ”Voulez-Vous”, ”Take a chance on me” och ”The winner takes it all”. En hyllning till Lill-Babs var självklart en del av föreställningen. Då framfördes låtar som ”Älskade ängel”, ”En tuff brud i lyxförpackning” och ”Itsy Bitsy”. Denna del kändes som om den var extra viktig för medlemmarna i revyn då Lill-Babs tidigare varit med i RevyMix. Dessa varvades med sketcher där man bland annat får se partiledarna sitta i sandlådor med reflexvästar. Även hyllningar till Björn Skifs och Helan & Halvan framfördes.

Varje år är en gästartist med i revyn, i år var det Jojje Jönsson. Jojje har tidigare medverkat i Stefan och Krister-produktioner och är mannen bakom Dag-Otto Flink. Dag-Otto var en av karaktärerna i flera av sketcherna. Bland annat i en där han ville skaffa sig en ”fu” (egentligen fru men på grund av talfel kan han inte säga r), eller en cykel.

Efter föreställningen stod publiken upp och applåderade. Sammanfattningsvis så kan det med all säkerhet konstateras att det var en mycket bra föreställning och att alla gick hem nöjda.

Text & Bild: Emma Selan

Föregående artikelSjälvskyddsakademin – lär dig självförsvar
Nästa artikelNu erbjuds tandblekning på klinik