Mats & Elin - Foto: Bengt Nyberg

Karlshamn

5 dagar i veckan kommer det att bjudas på underhållning i Bellevueparken i sommar. – Vi har ju haft hela pandemin på oss att ladda för detta, säger Mats Sandelius, så vi är mer taggade än någonsin. – Det är en fantastisk sommarscen med 500 sittplatser under tak, gratis parkering och närhet till stan, säger Elin Sandelius. Paret som producerar allt detta.

Ronja & Birk – Foto: Johan Jansson

Den 26 juni är det premiär på ”Alla kort på bordet” – en ny fars med den snåle och egensinnige bonden Rudolf Johansson och hans familj. I år har Rudolf i stort sett lyckats spela bort hela gården och nu när skulden ska regleras finner han ingen annan utväg än att sätta in sin egen dödsannons. Där någonstans drar förvecklingarna i gång till årets skrattfest, fylld av härlig sång & musik och en och annan snaps. Det är femte året som den rutinerade farsensemblen bjuder på fars i bästa ”Vallarna-stil”. Föreställningen spelas i stort sett alla fredagar & lördagar t.o.m 6 aug. Den 30 juni är det premiär på en storslagen familjeföreställning av Ronja Rövardotter med 17 skådespelare på scenen. En föreställning fylld av sång, musik och stor dramatik. En berättelse om mod, kärlek, liv och död som har något som tilltalar alla åldrar. Föreställningen spelas torsdag & söndag t.o.m. 7 aug. Förutom vecka 29 då den spelas fredag & söndag. Och dessutom förvandlas Bellevueparken till Standup-klubb på måndagar då Sveriges komikerelit kommer att bjuda på riktiga helkvällar med standup. 4/7 kommer Ann Westin och 11/7 blir det Petrina Solange. 18/7 Lennie Norman, 25/7 Johan Glans och 1/8 Henrik Hjelt. Alla kvällar medverkar ytterligare komiker samt Lars Magnusson och Jessica Persson, från Scenliv i Osby.

Rumpnisse – Foto: Elin Sandelius

Biljetter & info hittar man på: www.sandelius.se

Föregående artikelGlass och sillabod vid Ivösjön i Bromölla
Nästa artikelHasse Andersson, Monia Sjöström och Christina Lindberg kommer till Bäckaskogs Slott för en exklusiv konsert 29 maj!