Sofie Håkansson vinnare av tävlingen med nördvänligt

Världen
Då var vi framme vid decembers upplaga av INFO-Bladet. År 2020:s sista ”På gång hos Nördvänligt?”.
Vi har nyligen börjat med ett nytt segment i Nerdfriendlypodden. Än så länge så har vi inte något bra namn på den här nya grejen. Förhoppningsvis så kommer det att växa fram med tiden eller så kanske en av våra kära lyssnare kommer med ett förslag.
I varje avsnitt så annonserar vi en film som vi kommer att se veckan som kommer. Alla som lyssnar på oss har då möjlighet att se filmen med oss fast hemma hos sig, vi har ju faktiskt restriktioner att ta hänsyn till. I avsnittet som kommer veckan efter så snackar vi om filmen vi har sett. Tanken är också att våra lyssnare ska kunna ”vara med” och lämna tankar och åsikter om filmen till oss så att vi kan ta upp det i podden eller möjligtvis i ett senare avsnitt. Det är en kul och lättsam grej som de flesta kan vara med på och nu i december så har vi givetvis jul-tema på filmerna.
Det finns många bra julfilmer och det kan vara svårt att välja. Först ut var Elf med Will Ferrell och den är tätt följd av den svenska klassikern Tomten är far till alla barnen. Lyssna på Nerdfriendlypodden för att höra vilka andra julklassiker vi kommer att diskutera.
I förra månadens upplaga av INFO-Bladet så gömde jag en musiktävling i texten. Jag misstänker att de som var med och tävlade har suttit som på nålar för att få veta svaren och även vem som vann. För er som missade vår tävling så kanske det kan vara kul att läsa vilka låtar som gömde sig bland raderna för att sedan gå tillbaka och se om ni kan hitta de i texten.
Svaren är:
1. Fångad av en stormvind, Carola
2. Wind of Change, Scorpions
3. Vittring, Magnus Uggla
4. Hooked on a Feeling, Blue Swede (B.J. Thomas)
5. The Best, Tina Turner (Bonnie Tyler)
6. 800 grader, Ebba Grön
7. Congratulations, Cliff Richard
8. Fear of the Dark, Iron Maiden
9. Stad i ljus, Tommy Körberg
10. När vindarna viskar mitt namn, Roger Pontare
Vi har en solklar vinnare av tävlingen. Det här är en person som vann både rättvist och kvadratiskt, ensam på topp av de tävlande. Jag vågar nog påstå att vinnaren är och alltid har varit Nördvänligts största fan, hon råkar dessutom vara min mor, tro det eller ej. Vi hälsar stort grattis till Sofie Håkansson. Jag vill också hälsa att- Mamma, jag lämnar över priset till dig nästa gång vi ses. Kram och grattis!
Med det, så vill vi på Nördvänligt hälsa alla er en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi hoppas verkligen att nästa år blir godare än det som varit för det här är ju trots allt år 2020:s sista ”På gång hos Nördvänligt”.

Gör dig hörd, var en nörd.
Text: Alexander Lewin
Foto: Sofie Håkansson

Föregående artikelLundqvist Kafé i Bromölla – Köpmangatan 15
Nästa artikelPRB Värme som sparar på miljö och plånbok