George och Melanie jobbar på Arizona.

Arizona som öppnade i somras har nu utökat sitt utbud av mat.

Sedan tidigare har Arizona caféverksamhet där det serveras kaffe, fikabröd,
salladsbuffé och varma mackor (panini). Men nyligen utökades utbudet med bland annat pizza och bakad potatis med olika sorters röror.

– Vi har byggt om en del i lokalerna för att anpassa verksamheten utefter detta, i lokalen finns det nu ca 60 sittplatser, berättar Villy Nilsson som är en av de som driver Arizona.

– Det unika är dock inte att vi erbjuder pizza, utan det är att vi serverar båda sallads och- pizzabuffé om vardagarna. Det serveras då flertalet pizzor med olika ingredienser där man kan variera de olika smakerna. Dessutom finns det panpizza som har tjockare botten som också finns i buffén men även i menyn. Är man inte jättehungrig så kan man köpa en pizza-slice. Att vi har pizzabuffé är rätt unikt för Bromölla, säger Villy.

– Framöver planeras det för storbilds-TV där det ska kunna visas fotboll och ha tipskvällar. Det kommer också gå att boka mötesrum som kan används för kalas och konferenser. Planerna ligger också i framtiden att arrangera musikquiz, vilket vi hoppas kunna bli en uppskattad tillställning när allt går i lås, avslutar Villy.

Text & Bild: Daniel Sverkersson

Föregående artikelElever hade trumfest
Nästa artikelBokvecka på Prästslättsskolan