Varje år sponsras Lions Club i Bromölla med smycken till de tjejer som deltar i det mycket uppskattade luciatåget på Lions julmarknad. I år är det Juhlins Smycka & Klockmaster som står för sponsringen.

Peter Juhlin, som driver Juhlins Smycka & Klockmaster, är själv född och uppvuxen i Bromölla och tycker att Lions luciatåg är en fin tradition.
– Jag har valt silversmycken från Smyckas eget märke August, berättar Peter. Jag har varit noga med att välja trendiga och moderna smycken som kan passa tjejer i luciadeltagarnas ålder. Nätta smycken som är lagom mycket bling. Det är roligt att vi kan bidra till luciafirandet och vi vill gärna göra det speciellt för tjejerna som ställer upp.

– Lions är väldigt tacksamma för Juhlins sponsring, och givetvis alla andra som också ställer upp, säger Alain Lager, representant för Lions Club Bromölla.

Tärnorna kommer att få varsitt armband och lucian kommer få ett halsband och ett armband. Missa inte att rösta på vem du tycker ska bli årets Lucia! Röstningen är öppen till och med den 29:e november.

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelStor invigning av Ungdomscentret Nätet
Nästa artikelSäkra ljus i juletid