Anders Kronquist som fixar trädgård, städ, fönsterputsning och företagsservice.

Bromölla
Tycker du att tiden ibland försvinner och att de lugna stunderna när man kan relaxa i solstolen blir alltför sällsynta? Kanske dags att ändra på det nu.
Anders Kronquist boende i Bromölla är lösningen för att spara tid. Genom sitt företag Q Alltjänst kan man få hem, företag och trädgård fixade utan att lägga ner en enda timme själv. Genom den service som man kan köpa in i olika upplägg så har man både en snygg trädgård och lite mer lediga stunder.
Allt från häckklippning till städning och fönsterputsning fixar Q Alltjänst med bravur. Du kommer med dina önskemål och Anders skräddarsyr ett upplägg både om det gäller återkommande tjänster eller enstaka gånger.
All städning utförs noggrant och vill man ha hjälp att rensa ut förråd, vind, företaget eller garage och även bli av med allt skräp så bokar man släpservice och får allt bortkört för återvinning.
Beskärning av fruktträd, klippning av häckar, lövräfsning, gräsmatteluftning, tvätt av plattor och ogräsrensning är några av alla tjänster som ligger i tiden. Sol och regn om vartannat gör att ogräs och gräs frodas.
Anders som startat företaget för några månader sedan har redan många uppdrag och träffar massor av kunder som planerar för att ta det lite lugnare och lämna ifrån sig trädgården då man vet att det sköts löpande.
Med det smarta RUT-avdraget får man dra av halva arbetskostnaden och all dokumentation sköts helt och hållet av företaget.
På hemsidan q-tjanst.com kan man skicka in om en kostnadsfri offert både som privatperson och företagare. Man kan då få fast pris och nöjdhetsgaranti.
Vi utför även industristädning där det krävs att man ska använda miljömärkta städmedel och vi använder professionella städare.
-Vi arbetar med all förekommande produktionsrengöring i industrimiljö och lagerlokaler samt där det är höga krav på hygien, berättar Anders.
Företag som söker en partner som tar hand om allt jobb som en vaktmästare sköter kan kontakta Q Alltjänst och då betalar man endast för de timmar som man behöver jobb utfört. Som Anders säger ” Vi arbetar när kunden behöver våra tjänster”.
Detta är det som menas med Alltjänst på hög nivå och ledorden är kvalité, garanti och snabb tillgänglighet.
Passa på att boka fönsterputs nu då man har ett erbjudande på detta under denna månaden.
INFO-Bladet önskar Anders lycka till med sitt företag och det blir säkert några timmar extra i solen under sommaren för undertecknad.

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelPRO Bromöllas Trivselträff den 17 maj
Nästa artikelAllt startade med en plånbok i läder