Patric Leppälä hjälper dig med solskydd

Bromölla

Patric Leppälä som numera driver Bromölla Persienner & Markiser har bråda dagar att planer kundbesök och bekanta sig med nya produkter för året.

Det var 2022 som företaget blev Patrics ansvar men med pappa Mats vid sin sida som stöttning och alltid med en hjälpande hand blev resan lite gynnsammare. Ledord för verksamheten har inte ändrats utan verksamheten drivs med samma kvalité på både produkter och tjänster.

– Det har varit ett spännande år och väldigt trevligt. Kul att man fått träffa så många gamla och nya kunder, berättar Patric.

I moderna tider och med ny teknik kan vi använda smarta lösningar med olika App-styrningar som efterfrågas. Ett flertal andra produkter finns nu i vårt sortiment som tex. insektsnät i dörrar och fönster samt pergola. Solskydd kan var mer än bara solskydd. Det kan användas som insynsskydd, förbättra isoleringen av fönster eller dämpa ljud som ljudabsorbent. Perfekt att kombinera två olika behov i ett. Nu börjar en intensiv tid för alla som vill ha sina produkter på plats när de behövs. Boka in besök snarast då det finns möjlighet att solskyddet är på plats innan sommarens värmande strålar hettar upp ditt hem. Arbetsområdet som Bromölla Persienner & Markiser arbetar i är Olofström, Sölvesborg och Bromöllas kommuner samt även en del i Kristianstads kommun.

Företaget har sedan start haft flera generationer som kunder. Det är farföräldrar, föräldrar och sedan deras barn som nu börjar att kontakta oss, berättar Patric. Nöjda föräldrar som har haft sina produkter i många år utan några problem ger tips till sina barn om var man ska beställa sina solskyddsprodukter. Många fördelar att beställa av oss

– De får vår service och kvalité på våra produkter.

– Vi gör hembesök och mäter samt ger ett första förslag på hur man kan göra för att få bästa lösningen på det som upplevs som problem.

– Vid leverans monteras och säkerställs funktion vilket ger oss och kunden en trygg tillvaro. Skulle man uppleva något problem ringer man oss och vi åtgärdar, säger Patric.

Ett möte bokar man enklast genom att ringa så kommer Patric ut och mäter, visar upp produkter och material. Det finns även fastigheter där man kan se produkterna monterade i verkligheten. Handla av ett företag som kan stå för bra produktkvalitet så slipper du ångra dig! Det är vårt råd till er som läser detta och önskar Patric lycka till framöver. INFO-Bladet

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelMjällby Hundträning – kurser för dig och din hund.
Nästa artikelPRO Bromölla – Årsmöte 2023