Anna Johnsson med lille Ville och Sara Widell tillsammans med dottern Elsa. Foto: Daniel Sverkersson

Bromölla
Sedan ett år tillbaka har frisörsalongen Saxson gått på sparlåga. Både Anna och Sara har varit mammalediga, men kommer inom kort att köra fullt ut.

Anna Johnsson har drivit verksamhet sedan 2006 och tillsammans med Sara Widell flyttade de till sina nuvarande lokaler i Släggan på Segervägen 2013.
Här upplever man en fräsch känsla av färger och inredning som känns mycket välkomnande.
Vid vårt besök träffar vi både Sara och Anna tillsammans med sina nytillskott Ville och Elsa. Anna berättar att dom saknat att få vara igång i salongen efter året som har gått och ser fram emot att ta emot gamla så som nya kunder.

-Vi har haft trogna kunder som hört av sig och berättat att de har låtit bli att gå till frisören överhuvudtaget under året som har gått, för att dom väntat på vår återkomst, berättar Sara.

De ser det båda två som en nystart av företaget. Anna är redo att jobba fullt ut från och med

vecka 8 samt att Sara kommer gå in och jobba mer därefter. De vill tillägga att det redan nu går bra att ringa för att boka tid.

-Vi kommer att erbjuda våra kunder samma tjänster som tidigare, klippning där tvättning ingår, färgning, slingning, bal -och bruduppsättningar. En nyhet vi kommer ha är att åter erbjuda nagelförlängning och gellackning som vi inte haft på ett tag, berättar Anna.

Tjejerna hälsar både gamla och nya kunder varmt välkomna till Saxson.

Anna och Sara utanför Släggan gym där salongen huserar. Foto: Daniel Sverkersson

Vi på INFO-Bladet önskar Anna och Sara stort lycka till, med ny energi då de kör igång igen vecka 8!

Text & Bild: Daniel Sverkersson

Föregående artikelINFO-Bladet satsar i Karlshamn
Nästa artikelMed Specialpizzor i centrum