Gualöv/Nymölla
PRO Gualöv-Nymölla hade sitt månadsmöte den 28 april som vanligt i Gualövs Folketshus.
Efter det sedvanliga mötet där olika ting diskuterades, blev det som vanligt lotterier och kaffe och därefter fick vi fin underhållning av långväga gäster, de kom ända ifrån andra sidan gränsen, alltså från Blekinge. Listertoner PRO Mjällby som besökte oss för första gången, och vi kommer nog att dem som gäster fler gånger. Trevligt och gemytligt!
Under mötet beslutades det dessutom direkt, att ställa in vårt månadsmöte 26 maj, detta helt beroende av att det endast var ett litet antal medlemmar som kom till detta månadsmöte! Mycket beklagligt! Skärpning!
Så därför är vår nästa sammankomst först den 21 juni kl 14,00. Vi har då vår midsommarfest och den skall vi ha vid vår fina Bouleanläggning i Nymölla. Här blir det korvgrillning med olika tillbehör, stark specialsenap t.ex och kaffe. Underhållare vid midsommarfesten blir en annan långväga gäst, nämligen Bengan från Tosteberga. Här är det ingen länsgräns som skall passeras, utan en sockengräns, och förhoppningsvis skall det väl också gå bra?? Såvida inget allvarligt händer när Hökatorpet skall passeras! Gränsen går där!
Varmt välkomna till en förhoppningsvis trevlig midsommarfest och att vädergudarna är på vår sida!
Foto: Privat

Föregående artikelKvinnan som sätter Sverige på kartan igen!
Nästa artikelNationalmuseum och Borre Museum