Här pågår babysim, i mitten finner vi Anne Asterhäll, driftansvarig på Oasenbadet.

INFO-Bladet besökte en trivsam, välkomnande simhall dit alla i olika åldrar är välkomna.

Här träffar vi Anne Asterhäll som sedan årsskiftet sköter driften av Oasenbadet. Det har renoverats i form av att vattenreningen har blivit utbytt samt att badet har fått en uppfräschning i allmänhet. Vattnet har en temperatur som håller sig runt 34,5 grader och bassängen är anpassningsbar genom att den har en höj- och sänkbar botten.

I lokalerna finns dessutom ett kursrum, bastu och behandlingsrum där man bland annat kan få massage. I anläggningen finns även ett sällskapsrum där man kan träffas, fika och umgås tillsammans.

Anne berättar lite om de olika aktiviteterna som erbjuds på Oasenbadet där man kan boka in sig på specifika tider. Då det är flera olika företag som bedriver simskola och alla arbetar olika, kan du som simmar hitta rätt teknik som passar.

– Vi har flera olika aktiviteter som passar olika åldrar. Vi erbjuder babysim och simskola för åldrarna 0-90 år, vatten-träning i olika form för alla och bastuupplevelser.

För våra äldre och de som har värk erbjuds även egen träning och avslappning i det varma vattnet.

– Jag är certifierad av Ruth Sova och kan erbjuda instruktörskurser i bland annat AiChi, Vilket innebär att som instruktör vägleda deltagarna genom ett program som stärker upp kroppen genom lugna kontrollerade rörelser samt avslappning genom djup-andning. Vi har även andra aktiviteter som passar utmärkt för er som vill ha en kick-off, möhippa eller dylikt.

Tillägger även att vi rekryterar och utbildar simlärare till Bamses simskola utomlands på TUIs anläggningar och de följer AquaWorks koncept.

Alla är som sagt välkomna, det är bara att kontakta oss, avslutar Anne.

För att veta mer om de olika aktiviteterna, information och scheman, besök oasenbadet.se.

Text: Daniel Sverkersson
Bild: Daniel Sverkersson och Anne Asterhäll

Föregående artikelBM Design Center – Svängstas egen designbutik
Nästa artikelKransbindning hos Mörrum’s Blommor