Tänk att få läsa om alla fantastiska entreprenörer inom besöksnäringen och få ett kalendarium som visar alla lokala händelser som sträcker sig under sommar ut på hösten.

Inför sommaren 2019 kommer ett nytt magasin med inriktning på Karlshamn, Olofström, Sölvesborg, Bromölla och Kristianstad att se ljuset.

Tanken är att det ska nå cirka 50.000 hushåll samt finnas utställda på Turisttäta ställen.
Det är i ett samarbete mellan entreprenörerna och föreningar samt olika arrangörer som detta kommer att bli av.

I dag finns det redan ett tiotal intresserade aktörer som initierats och kommer att dels bidra med en berättelse om sin verksamhet och dessutom marknadsföra sin verksamhet eller evenemang.

– Då vi har boende i våra stugor och hus som alltid frågar efter material som man
kan läsa igenom och hur fantastisk den digitala tekniken än är så ger ett papper mer känsla och efterfrågas oftare, berättar en aktör som redan tecknat avtal med Magasinet.
Ja det var just det med Magasinet.

Vi söker nu ett namn som skulle kunna platsa och det finns några riktigt bra förslag men vi tar tacksamt emot fler förslag.

Skulle du vilja bidra med texter eller berättelser från de 5 olika kommunerna som kan vara intressant för läsare eller har frågor och vill veta mer om detta magasin så kontakta Easyinfo AB som kommer producera Turist-Magasinet. Tel: 0456-444 880 eller
mail: info@easyinfo.se

Utgivningsdatum kommer att finnas med i nästa INFO-Bladet som delas ut i slutet av januari.

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelÖlprovning på Brygghus 19
Nästa artikelTraditionsenlig julmarknad