Richard van Uden i verkstaden som håller på att utökas.
Gualöv/Ferehusen – Det är en bilverkstad som ständigt utökar – så säger man om Ferehusens Däck och Reparation. Richard van Uden startade företaget 2008, och har ständigt utökat både lokaler och personal. Man är en Autoexperten-verkstad och i sin verkstad har de plats för två liftar att arbeta vid.
Nu i dagarna byggs det för fullt, lokalerna utökas med 50kvm. De nya ytorna ska användas till hjulinställningar så som framvagnsinställning och ny utrustning kommer att vara på plats januari 2020. Det är det absolut modernaste inom 3D hjulinställning som kommer att installeras. Företaget sysselsätter i dag 3 personer och sedan 2008 har man mekat med alla bilmärken. Oavsett om man behöver reparera en liten skada, boka service eller vill ha hjälp med däckskiftet inför vintern/våren så kan man vända sig till Ferehusens däck & Reparation

Richard van Uden i verkstaden som håller på att utökas.

– Nu när det blir kallare är det viktigt att kolla till bromsarna, säger Richard allvarligt. Speciellt om man planerar att åka långt över till exempel jul och nyår eller på sportlovet. I nyare bilar kan bromsarna och handbromsvajrarna kärva när det blir riktigt kallt.
Tack vare att Ferehusens Däck är en Autoexperten Verkstad får man alltid ett års fri assistansförsäkring när man servar bilen hos dem, och de erbjuder alltid tre års garanti på reservdelar. För Richard så är god service och att göra kunderna nöjda A och O, och han har lång erfarenhet inom branschen.– Vi reparerar och servar alla sorters bilar, ler Richard. Allt från veteran till nya bilar. Inom kort räknar Richard med att de även är en GBV, godkänd bilverkstad genom att sätta kvalitetsstandarden Godkänd Bilverkstad.

Hjulinställning med kamera, ett nytt system som kommer finnas i verkstaden. Källa: Hunter.com

– Kunderna kommer från närområdet, Bromölla, Gualöv men även från städerna i regionen. När en kund kommer för att hämta sin bil förklarar jag och även visar delar som vi har bytt ut så kunden själv kan förstå vad vi gjort. Jag tycker det är viktigt att kunden kan se vad som varit fel och inte bara får en räkning i sin hand. Jag har en god och trygg relation med mina kunder avslutar Rickard som hälsar alla välkomna med sina bilproblem.
Titta in till Ferehusens Däck och reparationer och låt de skämma bort bilen så att den är i sin bästa kondition för att klara vinterns utfärder.
– Vi vill önska alla gamla som nya kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år! avslutar Richard.
INFO-Bladet önskar Richard och kollegorna lycka till med sin satsning.

Text & Foto: Patrik Lundin
Föregående artikelSkönhetsmissarna intog Karlshamn!
Nästa artikelBM Designcenter invigde sitt nya galleri