Snygg bil både utvändigt och invändigt, stripad av Active Reklam Gualöv.

Gualöv/Ferehusen

Ferehusens Däck & Reparation i Gualöv erbjuder sedan ett tag tillbaka tjänsten att inreda transport och arbetsbilar till företag och privatpersoner.

Här har Serviceventer fått sin bil inredd med mycket lagringsplats av Ferehusen Däck & Reparation

Richard van Uden startade Ferehusens Däck & Reparation 2008. Ferehusens Däck är en Autoexperten-verkstad och i sin verkstad erbjuder de fullservice för bilar. Oavsett om man behöver reparera en liten skada, ska skicka bilen på service eller vill ha hjälp med däckskiftet inför sommaren så kan man vända sig till Richard.Den senaste delen av verksamheten är deras satsning på att hjälpa till att inreda bilar. Mestadels är det inredning för bilar som används för hantverk och service. Det gäller att utnyttja utrymmet till max och här finns ett system för detta. Man kan få hela utrymmet med golv bestående av lådor som med enkelhet kan dras ut och med förvaring som inte syns. Och som om detta inte vore nog kan man få hela golvet på en släde som du drar ut och kan lyfta av maskiner och verktyg istället för att klättra in i bilen. Infästningar som håller alla hyllor och skåp på plats ger extra säkerhet som krävs för att kunna ta sig fram säkert.

ML Plattsättning

I dagarna har man inrett bilar för lokala företag som valt lite olika varianter vilket är det smarta med detta system. Man kan skissa fram förslag allt eftersom man vet vilka bilar man ska inreda. Det är viktigt med bra kvalité när man ska investera i inredning och självklart anpassad efter rätt utrustning, säger Oscar. På bilder kan man se att Servicecenter valt mycket lådor och det krävs så klart om man har ett stort sortiment med sig ut till kund. ML Plattsättning har däremot valt lite mindre skåp och lådor, här vill man ha utrymme för säckar och material på golvet men ändå ha hyllor för längre verktyg som vispar och liknande. Står ni inför att byta servicebil så kontakta Ferehusens Däck och Reparation och låt de ge dig ett förslag på ny inredning. Samtidigt kan vi erbjuda er kostnadseffektiv bildekor i samarbete med Active Reklam i Gualöv.

ML Plattsättning har valt att ha mer fri golvyta.

Text: Patrik Lundin Foto: Privat

Föregående artikelInramningar i Sölvesborg AB
Nästa artikelBromölla hjälper Ukraina