Bromölla
Helens Zoo är butiken som ständigt arbetar för att utöka och förbättra sitt sortiment. På hyllorna hittar man foder till alla fyrfota vänner, tillbehör som koppel och halsband, och alla andra produkter man kan behöva för att skämma bort sina husdjur.

Bild2-cmykÄr det något Helen Schön kan så är det foder, allt från de vanligaste produkterna till specialkost, och tillsammans med sina anställda Lina och Felicia hjälper hon kunderna hitta rätt bland butikens 10 olika fodervarumärken. Hennes dotter Lina är ansvarig för fisk-avdelningen, och hos Felicia kan man boka tid för klipp och trim.

– Vårt trim är verkligen en hit, berättar Helen med ett leende. Felicia är diplomerad hundfrisör, och är van vid att klippa alla sorters hundar, med alla sorters pälsar och behov.
På fiskavdelningen har alla akvarium fått ny LED-belysning istället för den gamla, något som ger ett behagligare ljus och är billigare i drift. Den som vill byta belysning i sitt eget akvarium hittar både produkter och goda råd hos Helens Zoo.

Bild3-cmyk– Våra trevliga kunder med Sölvesborgskortet kan utnyttja sin rabatt även hos mig, säger Helen. Och den rabatten kan kombineras med Helens Zoos eget VIP-kort, för ytterligare rabatter. Det är det många som uppskattar!

För att inte missa om nya produkter och erbjudanden i butiken kan man följa Helens Zoo på Facebook eller se allt nytt direkt på deras hemsida. Till exempel om höstens reflexprodukter och Gustaf & Evitas nya höstkollektion med halsband, selar och mycket annat.

– Snart är det dags för Hundens Dag, avslöjar Helen. Sista helgen i september blir det bland annat loppis och aktiviteter hos oss för att fira, håll utkik efter mer info på vår hemsida och Facebook!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelSmåkrypens familjeliv
Nästa artikelBorres födelsedag firades med smarriga Borre-bakelser