Marcus och Lina
Marcus och Lina är tacksamma för allt stöd de fått. Foto: Patrik Lundin

 

Utanför restaurangen i juletid. Foto: Marcus Svensson

Bromölla
Restaurangen Krog. No 2 har under det första året satsat rejält på att etablera sig som ett klart alternativ för den som önskar äta på restaurang. Dagens lunch, À la carte och afterwork har blivit väl emottagna av gästerna. Krögaren Marcus Svensson tillsammans med köksmästaren Lina Nyberg känner stor tacksamhet för alla som gästat deras oas nere vid Ivösjön.

Förutom dagens lunch kör vi Afterwork på fredagar och helgmiddag på lördagar och söndagar mellan klockan 12 och 15. Men vi har även haft sittningar vid större arrangemang som till exempel farsdagsmiddag och Mårtens afton.

Under julen har det serverats närmare 500 julbord och det har gått spikrakt uppåt då man räknade med några mindre sällskap för julborden. Nu blev det ett lyckat koncept med julbord och det känns som vi inte kunde få en bättre avslutning på 2016.

Inne
Många gäster under luncher och julbord. Foto: Marcus Svensson

-Vi vill av hela våra hjärtan tacka för stödet från alla gäster, vänner och samarbetspartners som gjort att så många har gästat oss, det känns bra inför ett nytt år, säger Marcus.

Framöver har Marcus och Lina visionen om att arrangera en hel del evenemang och julledigheten kommer att gå till laddning av batteri och planläggning av nästa år.

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelHembageriet som flyttade ur sina 12 kvadrat
Nästa artikelNominerade som Årets Butik i Karlshamn 2016