Danny Vendel, Zoltan Csomafay. Foto: Patrik Lundin

Bromölla
Vad har en It-Arkitekt, en Plattsättare och en aktör inom byggnadsbranschen gemensamt? Svaret är sten.

Tre personer finner ett gemensamt ämne och så är ett nytt företag på uppgång. Är det tre entreprenörer som i detta fallet så blir det mycket enklare då de innehar all kunskap i att driva företag. Kunskapen har de förskansat sig genom företagen som de arbetar i nu.

Björn Lindgren.

Det nya företaget heter Stoneheart AB och kännetecknar dels affärsidén att arbeta med sten och även att det finns ett personligt intresse i naturstensprodukter. De tre ägarna är Danny Vendel, Zoltan Csomafay och Björn Lindgren.
Själva tanken fick Danny när han på bilsemestern i södra Europa körde förbi flertalet stenbrott. Väl hemma startades en febril tankeverksamhet och kontakter togs med ett stort antal leverantörer. När de lämpliga leverantörerna knutits upp så startades företaget endast sex månader efteråt.

-Det märks en växande trend med exklusiv marksten i Svenska hem och här vill vi på Stoneheart AB vara med. Vi har leverantörer i hela världen då man önskar olika färger och nyans på sten.

-Vi har som mål att bli en aktör att räkna med när det gäller naturstensprodukter för inomhus och utomhusmiljöer i Sverige. Vi inte bara säljer sten utan vi ombesörjer läggning av den. Även våtutrymmen med alla krav som man kan ställa och enligt alla regler.

-Ett bra sätt att se vårt utbud är att besöka vår nya webbutik stoneheart.se som hela tiden uppdateras med produkter, berättar Danny.

Lycka till med er satsning önskar INFO-Bladet.

Text: Patrik Lundin

Föregående artikelFruktgården, 24 nya marklägenheter i Mörrum
Nästa artikelGualövs Damer går upp i trean