I ett tidigare inslag i INFO-Bladet besökte vi föreningen Leonora i Sölvesborg.

Föreningar
Som ett löpande inslag i INFO-Bladet ska vi presentera föreningar som i vanliga fall kanske inte får så mycket uppmärksamhet.

Vi vet att ute i våra kommuner så arbetas det tusentals timmar med arbete som inte betalar sig i pengar. Utan alla som ställer upp för sina föreningar skulle man stå sig slätt. Ibland kan man kanske känna att det är väldigt hårt arbete i motvind och trots att det läggs många timmar så når man inte riktigt fram med allt. Det är då bra att belysa föreningens verksamhet och behov samt tillgångar i form av engagemang som kan ge ringar på vattnet och fler som engagerar sig och förstår vilket arbete som ligger bakom.

Ofta är det ett driv hos ett fåtal som kan ge en förening framgång och när dessa engagerade människor inte orkar mer måste det finnas en tillväxt.

Låt oss berätta er historia och framtid i ord och bild. Det kan ge fler människor intresse av er förenings aktiviteter och fler medlemmar.

Är du medlem i en förening eller känner till några eldsjälar som vill ha lite uppmärksamhet till sin förening be de då att kontakta oss.

E-post: info@infobladet.com
eller telefon kontoret: 0456-444 880

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelÄntligen Svenska spel på Direkten
Nästa artikelSenaste nytt från Helsa Vårdcentral i Bromölla