Lars Persson

Näsum
Lars Persson i Näsum hade varit anställd som grävmaskinist i elva år och samtidigt fastighetsägare med uthyrning av lägenheter.

För två år sedan startade han sitt företag Lars Perssons Entreprenad och byggde då också sex marklägenheter i egen regi, året efter byggde han fem marklägenheter till en kollega. Lars företag gör många både stora och små jobb åt företag men utför även mycket jobb åt privatpersoner. Lars Perssons entreprenad har nära samarbete med tre olika snickarfirmor samt el och VVS. Är man intresserad att bygga nytt så tar Lars hand om hela processen, från grunden till inflyttning. Hos Lars kan du få hjälp med kompletta avloppsanläggningar, dränering och tilläggsisolering av källare, uteplatser med plattsättning eller trädäck. Du kan även få hjälp med att planera om din tomt, som tillexempel att göra ny uppfart med asfalt eller plattläggning.

Växthus

Jag frågar Lars hur lång tid det tar innan han kan ta på sig ett nytt jobb?
Han svarar att det beror på hur stort jobbet är men han är flexibel och har goda kontakter
med samarbetsparter. Detta göra att han har möjlighet att kunna ta på sig jobben ganska snabbt. Lars fortsätter berätta att det är viktigt för honom att ha en god kundkontakt och arbeta nära, man måste vara lyhörd för kundens önskemål. Nöjda kunder och ett väl utfört
jobb är jätte viktigt. Därför jobbar vi fram hur en färdig trädgård ska se ut tillsammans
med kunden. Fastigheter har alltid varit ett stort intresse för Lars och att köra grävmaskin har varit en stor hobby. Det är få förunnat att kunna arbeta och leva på sitt intresse och hobby säger Lars ödmjukt.

Efter

Vill ni ha hjälp

Före

, tips och råd med anläggning av er trädgård så kontakta Lars Perssons Entreprenad.
Text & Foto: Monica Oredsson
Före & efterbild: Lars Persson

Föregående artikelVälkomna till Valje Rökeri
Nästa artikelUnder Kulturkalaset visar Borre Museum: ´Polisteckningar´