Såhär glada blev Mats Lindgren, Sweden Rock och Villy Nilsson, Direkten Bromölla - Olofström

Bromölla

Som den första Direktenbutiken i Sverige samarbetar man med Sweden Rock och säljer nu deras senaste succé. Villy och Karin Nilsson är som tidigare skrivit alltid på hugget och när man fick kontakt med Mats Lindgren på Sweden Rock och kom överens om att man först lokalt i Olofström och Bromölla ville sälja så slutade det inte där. Villy som är en mycket drivande person lyfte så klart möjligheten att kunna ge alla som brukar besöka Sweden Rock möjligheten att kunna inhandla denna nya funktionsdryck, trots att man i år inte kommer att kunna besöka festivalen. Eftersom man kan ana ett samlingsvärde i detta, så är det riktigt roligt att alla kan få möjligheten komma över några av årets smaker i hundratals Direkten-butiker i Sverige.

Det är en bra service att kunna nå så många Rockare och det kommer att följas upp med nya smaker samt en del tävlingar om biljetter till Sweden Rock nästa sommar, berättar Mats Lindgren. Han berättar också att av 30 000 sålda biljetter återlämnades cirka 1000 biljetter under Corona men de har sålts igen.

– Så våra tävlingar kommer att vara riktigt uppskattade av de som söker biljetter.Karin och Villy har återigen blivit nominerade till utmärkelsen för årets Convenience Retail Awards, denna gång för Olofströmsbutiken där man ökat sin omsättning ganska rejält under fjol-årets pandemi vilket går emot trenden i Sverige samt så är huvudkriteriet ”bästa förändingsarbete” uppnått. Här ser man att paret Nilsson är mycket framåt som ledare i utveckling av butikerna. Dessutom har man blivit nominerade till Årets Direkten-butik sex år i rad. Grattis Karin och Villy. Det går som på räls för Direkten Bromölla och Olof-ström.

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelSpring för dig själv och för att stötta cancerfondens arbete
Nästa artikelTennis – En sport för hela familjen