Studenterna har sprungit ut, rockare har rockat på Sweden Rock, vi har hela sommaren framför oss.
Sommarloven och semestrar är här samt de lata dagarna på stranden som ger energi och uppladdning inför den mörka årstiden.
En fartfylld sommar som har massvis att erbjuda som bland annat marknader, festivaler, musikkvällar, teatrar, konstutställningar. Flera olika evenemang erbjuds i de olika hembygdsföreningarna.
På listan står utflykter med familjen högt på topp, en tur till Ivösjön för att spendera en härlig sommardag. En sommardag med sol, ett dopp i det blå och picknick.
Sommaren går fort och det är därför det gäller att ta vara på alla dagar och njuta lite extra när vi kan unna oss lite ledighet i ett förhoppningsvis soligt varmt sommarväder.
Hoppas ni haft eller har en härlig midsommar med god mat och fantastiskt sällskap. En dag att minnas med nära och kära och ett måste (iallafall i vår familj) är såklart alla goda jordubbar och egentillverkade midsommarkransar samt den härliga fläderdrickan.
Vi vill med dessa rader tacka er läsare för att ni engagerar er och även ett stort tack till alla annonsörer som gör detta möjligt.
Vi har ett mycket trevligt uppdrag att få förmedla det som händer i vårt samhälle. Det Kanske inte är de färskaste nyheterna men de som betyder något lokalt.
Nu tar vi midsommar-ledigt och önskar en skön start på sommaren, vi är tillbaka den
9 juli med ett nytt nummer.
Hälsningar
Patricia och Patrik med medarbetare.

Föregående artikelVaran-TV i ett mer påkostat och sammanhängande format
Nästa artikelStrandängens IP – Ängen där vatten möter land