Söndagen den 6/9 anordnar Lions Club i Bromölla för fjärde året i rad en cykeltur längs med Smugglar-rundan.
Vår förhoppning är att det kommer bli en årligt återkommande tradition likt Humlerallyt som vi dock fick ställa in i år p g a coronapandemin men som återkommer 2021.
Start och mål kommer att ske vid Strandstugan, och starttid är mellan 9.00-10.30, och startavgiften är 60 kronor för vuxen och 20 kronor för barn upp till 15 år.
Rundan är på 19 km och längs med rundan kommer det att finnas 5 stationer där 2 är bemannade och vatten respektive kaffe och paketerad kaka serveras, på dessa stationer samt ytterligare 3 kommer det även att finnas lite frågor att besvara och vinnaren erhåller ett fint pris
Prisutdelningen blir lite annorlunda i år p g a Corona, så vid start får man en lott när man betalar startavgiften, och redan vid målgång vet man om man vunnit, därmed så kommer det inte att bli någon större samling i samband med prisutdelningen.
Vill ni ha mer info om själva Smugglarrundan så finns ett häfte att hämta på Biblioteket i Bromölla, och mer information om arrangemanget finns på Lions Club Bromöllas facebooksida
Text & Foto: Lions Bromölla

Föregående artikelEn underhållande inblick i Eurovision song contests värld
Nästa artikelDomarringen i Norreskog – Allarp