Bromölla
En söndagskväll gästar sångerskan och konstnären Caroline af Ugglas Bromöllas Humlescen och höll i ett “kör för alla”-event. Stora som små var varmt välkomna. Från att precis kommit från Karlskrona tog Caroline Humlescenen och Bromöllafolket med storm.

Caroline började sin show med att stiga fram glatt och sjunga sin kända hitlåt Snälla, Snälla. Efter en trevlig “lyssnastund” berättar hon vad som kommer hända under kvällens gång.
Publiken sjöng tre olika låtar tillsammans och med varje låt lär Caroline som sångpedagog ut olika faser i sjungandet som andning, attityd, hållning med hals och mun och hur högt man skall sjunga.

Med humor till max får hon publiken att hänga med och slappna av under hela kvällen.
– Du måste våga! Kom igen nu, ta upp händerna och rör på er. Annars får ni ställa er här upp en och en och sjunga ensamma. Mmm, just precis, säger Caroline precis efter att hon avbrutit sjungandet.

En av låtarna var den kände 800 grader av Ebba Grön och det kändes verkligen som 800 grader när publike sjöng för allt vad de orkade.

Sist men inte minst säger Caroline:
– Nu kan alla sjunga så nu sjunger vi sista låten tillsammans så högt ni kan och det bästa ni kan för nu kan ni ju det här!

Jämfört med när vi som publik steg in första gången var resultatet enastående!

Text & Bild: Diosmar Jardinez Cuervo

Föregående artikelVernissage i Bromölla bibliotek
Nästa artikelBromöllagymnasternas uppvisning bjuder på mycket underhållning