Många fina inredningsdetaljer

Bromölla
Vitt och Vackert är butiken för dig som är intresserad av inredning och kläder.
Tuija Piilola som äger och driver butiken berättar att hon har fixat, målat och restaurerat möbler i hela sitt liv.
År 2014 öppnade hon sin allra första butik i Sölvesborg där hon sålde möbler i lite äldre stil, men även inredning och lite kläder. Butiken utvecklades och började kännas lite för trång så när hon fick ett erbjudande att överta en större butik så tog hon det.
Mitt i pandemin 2020 flyttade Vitt och Vackert till Bromölla och erbjuder dig ett fantastiskt inredningssortiment, möbler, damkläder från bland annat det populära danska märket Marta du Chateau och skor. Har ni speciella önskemål på märken eller varor är det inte omöjligt att det går att beställa hem. I butiken finns också vintage färger så man själv kan måla och restaurera sina möbler. Behöver du hjälp på traven så har Tuija stor erfarenhet inom det området och kan ge dig tips och råd.

Vintage färger, tips och råd finns att få

Under några år har Vitt och Vackert anordnat modevisning tillsammans med Mary Kay i Iföhus restaurang då man visat kläder och skor för allmänheten. Den 23 november i år var det första gången man hade modevisningen i butiken på kvällen efter stängningsdags.
Vitt och Vackert har mycket stamkunder dels på grund av de olika märken de har på sina damkläder, dels för den mysiga atmosfären och det trevliga bemötandet man möts av. Vissa märken kan man göra extrabeställningar på och det gäller även inredningsartiklar och möbler, vilket uppskattas av många kunder.
2018 startades Vitt & Vackert en näthandel och den utvecklas framåt hela tiden. Det är mest kläder som beställs men även inredningsartiklar och möbler. Välkommen till butiken Vitt och Vackert i Bromölla som ligger på markplan och har plats för barnvagnar och rullstolar och rullatorer.

Ett brett utbud av kläder och märken

I soffhörnan kan du koppla av medan du väntar på ditt sällskap som tittar i butiken och provar kläder. Det finns gott om parkeringsplatser och man kan
betala både med kort, kontanter, Swish och klarna.
Text & Foto: Monica Oredsson

Föregående artikelKulturkalas hos Blue Note med Swing Street Orchestra
Nästa artikel20 år sedan första tryck.