2022, Foto & Grafisk Mattias Blomqvist/Anders Bühlund

Bromölla

I höst anordnas många trevliga evenemang av Bromölla Folkets Hus & Park, här finns det något för alla! Det hela inleds den 26 augusti med dans i Rotundan till Fernandoz, under kvällen kommer det finnas möjlighet att besöka Krog No 2 serveringstält med öl & vin rättigheter. Biljetter köps via Tickster eller vid grinden. Åldersgräns är 18 år.

13–18 september äntrar Riksorganisationens årliga konstutställning parken. Bromölla har blivit utvalda att vara värdförening för Konst åt Alla. Utställningen Konst åt Alla har ett 25-tal yrkesverksamma konstnärer representerade. Det är gratis inträde till utställningen.

Den 26 september är det inga mindre än Talangvinnarna Zillah & Totte som tar plats i Folkets Hus. Zillah & Totte firar 15 år som artister och kommer bjuda på en tokrolig föreställning där den kaxiga schimpansen Totte går bananas och visar att Zillah är en buktalerska av världsklass. Biljetter köps via Tickster.

Någon gång under hösten kommer det vara Drive-in-bio för Epa-traktorer. Bio på storbildsskärm och ljudet in i bilradion. Det är OK-föreningen som arrangerar och bjuder in dig mellan 15–18 år som kör EPA. Gratis inträde. Datum är inte spikat, så håll utkik.

Den 29 oktober bjuds det på en Helkväll på Folkets Hus, Humorshow med Lars Claesson och musikunderhållningen står det lokala bandet B.A.R.K för. Middag från Krog No 2 ingår i priset. På plats kommer det finnas bar med fullständiga rättigheter. Åldersgräns 25 år. Biljetter köps via Tickster.

Den 20 november är det dags för Melodinosauriefestival. Pappa Kapsyl som är en av Sveriges populäraste familjeunderhållare blandar musik, humor och inter-aktivitet i en härlig blandning. Målgrupp 4 år och uppåt. Biljetter köps via Tickster.

Bromölla Folkets Hus & Park hälsar er varmt välkomna!

Föregående artikelVårskrik, rumpchock, rumpnissar och vildvittror intog Bellevueparken
Nästa artikelEn sommarversion..?