Matilda och Bodil

Bromölla
BR Skor har nästan 25 000 kundmedlemmar och de vill tacka sina kunder för att de handlar lokalt och säger att de är stolta över sina kunder.
BR Skor i Bromölla startades 1971, Bodil tog över butiken 2007 och har nu drivit den i 16 år. Butiken har tidigare funnits i Sölvesborg och i Olofström. 2015 öppnade BR Skor även en butik i Karlshamn. Företagets styrka ligger i kunskap och god service vilket är väldigt viktigt att poängtera, de har också ett brett sortiment till bra priser. I sortimentet finns det skor till barn, ungdom, dam och herr i storlekar från 19 till 52.
Jag frågade Bodil hur de här 16 åren har gått och hon svarar att det har varit som en berg och dalbana. För det mesta har det gått bra, men under pandemin var det tufft och då körde Bodil hem till kunder med skor som de fick prova. Det blev en del hemservice och genom att vara lyhörd för kundens önskemål och behov, med bra kunskap och högt servicetänk så lyckades de.
För 2 år sedan nu i november blev BR Skor shop in shop i Skechers vilket innebär Sveriges största enskilda butik i Skechers sortiment.
Detta lyckades vi med under pandemin berättar Bodil, som är stolt och tacksam över sin personal, tillsammans är vi ett lag säger hon.
Skotrenden nu är en blandad kompott från 70 till 90 talet.Det klassiska är tillbaka och även western stövlar är tillbaka. Det har varit mycket grovt nu i några år men nu är det mer nätta skor igen. Folk har börjat gå på fest och tillställningar igen och klär upp sig.
Till barnen är det mycket praktiska skor och de ska vara vattentäta. Det finns många märken att välja på till barn i olika prisklasser, märket kavat är BR Skor stora på. Färgen lila är mycket populär nu men även svart och brunt till barnen. Idag finns det skor till barn som ser ut som de vuxnas skor. Det är inne att klä barnen i samma stil som de vuxna. Bodil berättar att hon och hennes anställda är mycket måna om barnfamiljer och fokuserar på att genom ett lekfullt sätt hjälpa barnen att hitta rätt skor och rätt storlek.
Utöver skor så finns väskor, plånböcker och handskar att köpa i butiken.
Vill du som kund känna att du får god service och kunskap av en ödmjuk personal då är ni välkomna till BR Skor i Bromölla och Karlshamn.
Text & Foto: Monica Oredsson

Föregående artikelJulmarknad i Slottslängorna första helgen i advent.
Nästa artikelHalloweenfest i Bromölla kommun blev en lyckad tillställning!