Bromölla
I sommar kommer det bli tre bilträffar på Bellas Place: amerikansk, tysk och svensk.

Det är första gången man ordnar en veteranträff på USA:s nationaldag 4 juli och den firar Bellas Place med amerikansk bilutställning. En Familjedag med musikunderhållning hela dagen, hoppborg och godisregn för barnen, dragracingbil startas och mycket mera.   Självklart blir det prisutdelning på den snyggaste amerikanaren och dagen till ära serveras amerikans buffé i restaurangen.

Det är tredje året man ordnar en tysk bilträff, den har blivit större för varje år och är redan fullbokad. Det är inte bara veteranbilar, utan både gamla och nya tyska modeller. Nytt för i år är en efterfest där man har ordnat disco utomhus på kvällen och såväl allmänheten som utställare är välkomna dit. Hela dagen är det musikunderhållning grillning, hoppborg för barnen och det serveras tysk buffé i restaurangen. 18.00 är det prisutdelning på årets häftigaste tyskbil och det är publiken som röstar. Den tredje bilträffen i sommar är en svensk och blir såklart en volvoträff.

Kortege från Kristianstad och anländer till Bellas Place ca kl. 18.00. Det blir en traditionell svensk bilutställning och då serveras det svensk buffé.
Under hela sommaren kommer det vara bakluckeloppis på lördagar vilket har blivit väldigt populärt.

Välkomna till Bellas Place i sommar.

Text: Monica Berg
Bild:  Privat

Föregående artikelVad delades ut i Stockholm fem gånger om dagen under tidigt 1900-tal?
Nästa artikelBlekinges Hästmässa 30-31 maj