Från vänster: Ronja Svensson, Patricia Lundin & Evelina Steneros

Bromölla

Vi på INFO-Bladet ville såklart vara med och samlade ihop ett lag. De som representerar oss i vårens lagturnering på Böckmans är Patricia, Evelina och Ronja. Ett perfekt tillfälle att umgås och göra något kul tillsammans, samtidigt som man såklart spelar för en gemensam vinst.

Vi på INFO-Bladet träffade Evelina Steneros och ställde några frågor till henne:

Är du laddad inför Böckmans lagturnering i Bowling? Absolut, det ska bli superkul!

Vad ser du mest fram emot? Jag tycker det ska bli kul att träffa nya människor och inte minst att få spela och umgås med Patricia och Ronja.

Är du en vinnarskalle? Haha japp, man tävlar inte för att förlora.

Varför tycker du att man ska anmäla sig till Böckmans lagturnering? Jag tycker det är ett bra initiativ av Böckmans. En chans att lära känna nya människor och umgås med sina vänner. Sen är det kul om människorna i byn också visar engagemang när det arrang-eras aktiviteter för alla åldrar.

Passa på nu och släng ihop ett lag med vänner, arbetskamrater eller varför inte familjen och delta i Böckmans bowlingturnering! Turneringen startar den 1/3 med lag om 2–3 personer. Varje onsdag kl.18:00 kommer det att spelas matcher. Finalen kommer vara den 31/5 och där bjuds alla deltagare på Grillbuffé och prisutdelning. Anmälan senast 28/2 via telefon 0456-25333, mejl bowling@bockmans.se eller varför inte svänga inom Böckmans på en kaffe och anmäla er.

Må bäste lag vinna!

P.S glöm inte att anmäla ditt lag!

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelMusikföreningen Blue Note – vårprogrammet klart
Nästa artikelDärför är det bra att läsa för barnen