Bromölla
Nu när våren närmar sig är Näsums Församling på gång igen med olika roliga och intressanta aktiviteter i Näsum.

Vi har precis avslutat Julkampanjens alla aktiviteter som inbringade fantastiska 56 300 kr till “Låt fler få fylla 5” och nu är det redan dags för Fastekampanjen “Utrota hungern”.
Roliga och intressanta aktiviteter väntas för stora och små. Vi vill gärna slå ett extra slag för konserten “Medmänsklighet” på internationella kvinnodagen den 8 mars. Konserten startar kl. 17:00 i Näsums kyrka.

Med konserten ”Medmänsklighet” vill vi särskilt uppmärksamma arbetet med Mentormammor i Sydafrika. Näsums kyrkokör med överraskande gäster bjuder på TTT- “Trivsamma
Tänkvärda Tongångar”. Kören med kantor Mikael Johnsson ligger i hård-träning och utlovar en härlig konsert med “Himmafolket”.

Avslutningen på Palmsöndagen den 29 mars blir en fest för stora och små med Familjegudstjänst kl. 10:30, lunch och glada aktiviteter i kyrkan efteråt.

Vi avslutar då kl. 13:00 i Församlingshemmet med stor TROLLERISHOW med Joakim Keskinen från Karlshamn. Vi körde igång på Fastlagssöndagen med Semlefika och redan är vi uppe i 1880 insamlade kronor.

Varmt välkomna till våra aktiviteter i Näsum!

Ulrika Persson, Församlingsherde i Näsum

Föregående artikelKan man köpa motivation?
Nästa artikelSportlovsaktiviteter med drag