– I vår butik ska alla känna sig välkomna, bekräftade på ett kärleksfullt sätt.

Jag brinner för att hjälpa andra människor och ge dem värme och allra bästa service, fortsätter Camilla Björkman. Är det tomt i butiken och vi har gäster som tankar går jag gärna ut och byter några ord, det är väl inte många mackar som gör det längre, säger Camilla.

Min vision är att gästerna ska känna en upplevelse när dem besöker macken och butiken. Vi erbjuder hemmabakade kanelbullar som går åt som smör i solen.

I butiken finns en hörna med tillbehör från autoexpert, den rymmer volymvaror som olja, vindrutetorkarblad, spolarvätska mm. Leverans från Autoexperten varje dag så beställer du det vi saknar finns det hos oss dagen efter. Chips, choklad och godis finns också att köpa. I butiken kan man kan sitta och fika på bredda smörgåsar, ladda telefonen eller bara vara, fortsätter Camilla entusiastiskt.

Nytt hos oss är kulglass och gräddade våfflor.

Tony och Camilla.

Camilla och Tony kan inte nog skryta om sitt Bromölla och deras kunder har ständigt ökat i antal och drivmedelsförsäljningen ökar stadigt. Ja jag tycker alla är fantastiskt trevliga, det har varit ett år av många härliga möten med människor som gärna tankar och byter ett ord. I bland kan man behöva assistans med tankning eller något som behöver fixas då försöker vi fixa detta och det uppskattas verk-ligen av de som behöver

INFO-Bladet önskar Grattis till Camilla och Tony på deras 1års dag med Din Butik och Grattis Camilla på 50-årsdagen i efterskott.

Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelVårvandring runt Ramsjön
Nästa artikelMusikskolans elever tar ton med trummor