Sölvesborg
Två år efter starten går det framåt i full fart för Markus Stare och Mackes Zoo. Responsen från kunder och andra företag har varit överväldigande positiv och Markus ser hela tiden framåt.

På Mackes Zoo finns foder till de flesta husdjuren, och här hittar man de stora märkena som Royal Canin, men även specialkost som Vom Hundmat och Sund Hundmat som är utvecklade av veterinärer. Även till smådjur som kaniner och marsvin finns det gott om godbitar i sortimentet.
– Jag har anställt en tjej som heter Malin Eriksson, berättar Markus. Hon sköter vårt hundtrim, där vi erbjuder pälsvård och kloklippning. Man kan till och med få kattens klor klippta hos oss om man vill.

Under vinter och snö finns det gott om hundkläder och täcken i butiken, och även skor och tassprodukter som skyddar mjuka tassar mot det vassa vägsaltet.
– Tack vare vårt samarbete med Sölvesborg-Mjällby Sparbank kan vi erbjuda kunder med Sölvesborgskortet 10% på hela vårt sortiment, inklusive alla våra andra erbjudanden och rabatter.

Kunden kan alltså kombinera dem, ler Markus. Det uppskattas särskilt mycket av uppfödarna som handlar av oss. Hos oss håller vi alltid låga priser och sätter alltid kunden i centrum.

Hos Mackes Zoo hittar man de bästa tillbehören och de bästa fodren till sina husdjur, stora som små. Markus hälsar alla kunder varmt välkomna in i butiken!

 Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelBygdehistorisk afton: Ärkebiskopsborgen i Åhus efter utgrävningarna 2007-2010
Nästa artikelUndsättningen under Skånska kriget