Lena Danielsson

Sölvesborg
Söker du en kunnig och erfaren mäklare som kan hjälpa dig genom hela bostadsaffären?
Lena Danielsson började i branschen under 1980 talet och har varit med om både lågkonjunkturer och heta marknader. Tekniken har utvecklats enormt mycket och därmed har arbetssättet förenklats säger Lena som har kunder från förutom i Sverige även i Danmark, Tyskland och Nederländerna. Den svenska marknaden är attraktiv.
Lena har spetskompetens vilket innebär utbildningar inom gård, skog och kommersiella fastigheter och nyproduktion. Lena förmedlar alla sorters objekt såsom fritidshus, villor, gårdar, bostadsrätter, nyproduktion samt kommersiella fastigheter.
Nu har hon startat en egen mäklarbyrå som heter Läget Fastighetsförmedling och måndagen den 17 juni öppnas dörren till det nya kontoret på Stortorget i Sölvesborg intill Scala Bio. Lena startade sitt företag med att sälja en större fastighet, Yngsjö skola.
För tillfället är upptagningsområdet Hässleholm, Kristianstad, Östra Göinge, Bromölla och Sölvesborgs kommun. Fördelen med att vara en oberoende mäklarbyrå är att man kan jobba på vilka områden man vill. Eftersom kontakter finns på flera orter kan Läget Fastighetsförmedling erbjuda en bra bredd till sina kunder som tänker sälja sin bostad eller letar nytt ställe.
Idag hittar de flesta sin kommande bostad på internet. Mediets betydelse inom mäklarbranschen medför att en mindre mäklarbyrå även konkurrerar med dem större. Har man en lång erfarenhet är man trygg i yrket och målet med att starta egen firma berättar Lena är att kunna ge dig som kund mer tid och öka kvalitén på försäljningen.
Jag frågade hur marknaden ser ut idag och svaret jag fick är att det är en positivare syn på marknaden. Styrräntan sänktes och räntan går neråt så folk har råd att köpa bostäder igen.
Funderar ni på att sälja så kontakta Lena Danielsson för ett första möte.
Läs mer på www.lagetfastighet.se och ring för tidsbokning.

Text & Foto: Monica Oredsson

Föregående artikelEn sommar utan massa krav
Nästa artikel”BK Revanschare” i säsongens sista matcher på galan Sugar Rays 13