Här förbereds dansen kring midsommarstången.

Vi öppnade den 2 februari 2009, vi är ett personalkooperativ. Vi har uppmärksammat detta under året med bland annat en musikal ”den sjungande bänken” med Per Dunsö och Anna.

Den 18 juni bjöd alla barnen in sina familjer till en sommarfest, vi bjöd på pizza och vi dansade kring midsommar-stången, umgicks och hade en trevlig kväll.

Familjen Fredriksson, från v: Charlie, Nathalie, pappa Mats och Millie.

Vi har plats till 22 barn här och vi är fyra pedagoger som arbetar, vi är Maria Karlsson, Anna-Karin Berger, Pia Norberg och Ida Nilsson.

Vi delar in oss i små grupper och under hela dagen utvecklar vi förmågan att lyssna, reflektera, argumentera och kommunisera med andra samt hantera konflikter.

Mats och Anna Fredriksson har haft familjens alla tre barn på Fantasi. Pappa Mats Fredriksson fick frågan: ”Hur hamnade ni på Fantasi?”

Familjen Danielsson, från v: Lotta, mamma Matilda, Pappa Fredrik och Stina.

– Vi gillar det mindre, familjära och här är det tryggt, stabilt och harmoniskt med bra personal. De har trivts från första stund.

Fredrik och Matilda Danielsson fick frågan: ”Vad tycker ni om att ha era barn på Fantasi?”

– En väldigt trivsam och proffsig förskola, vi har aldrig varit med om att barnen inte vill gå till förskolan, barnen trivs fantastiskt bra.

Text: Pia Norberg
Bild: Agnes Norberg

Föregående artikelPRO Bromölla på kulturresa i nordvästra skåne
Nästa artikelGör ett besök hos nya kulturhuset i Nötabråne – Få en oförglömlig upplevelse!