Untitled-1Rolso-Impex gör att du ser bättre ut och spar pengar.

Kristianstad / Degeberga

Överallt har det diskuterats energipriser och då särskilt i vinterns tuffaste månader. Vad kan man då göra för att få till en mer energismart besparing av uppvärmningen i ett hus?

Vi träffade Reino Olofsson, Rolf Sjölander och Carina Sjölander som berättade om deras affärsidé som ger lägre värmekostnader.

– Genom att se över sina fönster kan man spara många sköna slantar. Hos oss kan man handla fönster till riktigt bra priser, vilket ger investerade pengar tillbaka på ganska kort sikt.

-Ja som fastighetsägare ska man se över sina fönster och sköta underhåll av desamma om man inte har underhållsfria fönster som våra. Men visst kostar det några kronor att byta fönster men det ska ses som en investering. Vilken inte bara bidrar till en snygg och ren boendemiljö utan även

tyst och mycket mindre underhåll jämfört med äldre fönster. Inget målande och skrapande av fönster eller dörrar. Fördelen med dagens moderna fönster och dörrar är att materialet inte påverkas av sol eller nedsläpp. Risken med dessa fönster skulle väl vara att har man väl bytt några vill man säkert byta resterande snarast. Roffe och Reino som har många års erfarenhet inom byggbranschen, har specialiserat sig på att importera de högkvalitativa, underhållsfria fönster, dörrar och glaspartier i alla storlekar och former, såsom. uterum. I dag arbetar killarna med försäljning och service.

Många timmar går åt till besök hemma hos kunderna för att mäta och räkna. Man anlitar duktiga entreprenörer inom bygg för att montera, ett av dessa företag är Carlssons bygg i Degeberga.

Kontoret som snart ska flytta från Österlia till Kristianstad sköter Carina och Joanna.

Föregående artikelMetallporten – ett framtidsföretag med miljöservice!
Nästa artikelMarie Sernham född och uppvuxen i Degeberga utbildade sig till frisör i Kristianstad.