mcfestÅrets MC-FEST hos Claessons Motor

Sista helgen denna månad närmare bestämt 27-28 februari kommer den årliga MC-Festen äga rum i Bromölla. Det är det 27:e året i rad som Claessons Motor ser till besökare från hela södra Sverige tar sig till Bromölla Kommun. Ca 10 000 besökare kommer det denna helg säger Lena. I år tror vi att det blir ännu fler besökare eftersom den stora mässan som bruka vara vartannat år i Stockholm och vartannat år i Göteborg är inställd.

MC-Festen är startskottet för den nya säsongen. Leverantörerna är på plats. Märkesnyheter på motorcykel, kläder och tillbehör. En av årets stora nyheter är Honda VFR 1200. Vi är starka på tillbehörsavdelningen säger Lena, det är ett brett sortiment allt från minsta till största storleken. Vi har även ett brett sortiment på Motorcykelsidan säger Bo, vi säljer 7 olika motorcykelfabrikat. Utstickaren är det amerikanska märket Victory som vi blev den första svenska återförsäljaren till under 2008. Victory har tillverkats i drygt 10 år.
Det började med att Bo Claesson köpte en kursad cykelaffär. Nu har Claessons Motor växt och är en av Sveriges största MC-butiker med 15 st anställda.
Under år 2009 blev Bo och Lena årets företagare i Bromölla, samma år blev Claessons Motor årets Suzukiåterförsäljare.

Den största målgruppen av våra kunder är de som är 50+. Barnen är utflugna, de har tid och råd att köra motorcykel. Det är mycket socialt. Man träffar andra med samma intresse. Här i butiken skapas många nya och goda kontakter mellan kunderna. Semesterfirare bruka planera in ett stopp här för att titta på motorcyklar och träffa likasinnade berättar Bo och Lena.
Varmt Välkomna hälsar personalen gamla och nya kunder till årets MC-FEST.
Reportage: Monica Berg
Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelFölj oss med rss-feed
Nästa artikelNypremiär för kvinnofrukostarna!