Reser du ofta i jobbet? Vill du känna dig som hemma under resan?

Reser du ofta i jobbet? Vill du känna dig som hemma under resan?

I centrala Sölvesborg, gångavstånd från järnvägsstationen, restauranger, kafé och affärer ligger B & B Villa Orion i en idylliskt miljö och lugnt område, nära hamnen.

Kristin och Ingmar Lindahl kommer ursprungligen från Skåne och flyttade till Blekinge för fyra år sedan. Kristin har själv rest mycket i sitt tidigare jobb och tyckte själv det blev opersonligt och ensamt att bo på hotell.

Nu har hon och hennes man startat Bed & Breakfast i trivsam miljö med personlig service och omtanke för resenären men ändå i hotellklass.

På sommaren kommer turister så det är öppet året runt. Det är ett sjustjärnigt boende med centralt läge, fräscha nyrenoverade rum med egen ingång och uteplats.

Alla rum har eget badrum med dusch och toalett, TV och trådlös Internet anslutning. Härliga sängar att sova i och frukosten serveras i ett separat rum intill, parkering på tomten vilket innebär avgiftsfritt och nära till bilen.

På tomten finns också badtunna som kan nyttjas av gästerna.

Kristin berättar att hon själv jobbat inom privat näringsliv och jobbet har inneburit kvalité, budget, kundfokus mm. Och hennes man jobbar inom det byggnadstekniska så de har kompletterat varandra bra när de byggt upp företaget tillsammans och gjort mycket själva.

De som väljer att bo på Villa Orion får uppleva lokal natur och kultur, rummen har olika teman, som t.ex. författaren Harry Martinsson,

Alice Tegnér, Sanne Nielsen.

– Hittills har vi bara haft nöjda gäster så vi känner att vi är på rätt spår, säger Kristin Lindahl och hälsar alla välkomna till B & B Villa Orion i Centrala Idylliska Sölvesborg.

Text & Bild: Monica Berg

Föregående artikelGilla på facebook
Nästa artikelHessbos Bygg och Maskin – Familjetraditionen kommer leva vidare