hasses-solskyddÄgare Hans Mårtensson startade företaget för 25 år sedan och har ca 30 års erfarenhet i branschen. Han säljer alla typer av solskydd med tyngdpunkt på markiser med egen tillverkning.

Vår ambition är att ha Sveriges lägsta priser på markiser och det lyckas vi med genom att pressa leverantörer, stora inköp och effektiv tillverkning, säger Hans

Sedan flytten till de nya lokalerna på Slättängsvägen har de ökat omsättningen. De gör kostnadsfria hembesök och offerter. De har också gjort stor succé med månadens markis som innebär att en terrassmarkis säljs via budgivning på hemsidan varje månad och den som bjudit högst när månaden är slut blir då ägare till markisen.

Markiser är ett fantastiskt solskydd inte bara sommartid utan även på vinterhalvåret då solen står lågt och kan vara lite irriterande, fortsätter Hans.

På senare år har markiser med screeningväv gjort stort intåg som stoppar värmen men släpper in ljuset. Man kan säga att markiser är framtidens solskydd .Allt fler upptäcker fördelarna med markiser och de ger även fasaden ett ombonat och trevligt intryck. Vi önskar Hasse och företaget lycka till i framtiden.

text & bild Uffe Jönsson

Föregående artikelCafeét på Södertorg
Nästa artikelIögonfallande inredning