Det var i höstas som ägaren Björn Paulson öppnade upp portarna i Inredas f.d. lokaler i Hässleholm. – -Redan från starten har det gått väldigt bra, vi har fått en helt ny kundkrets och vi stormtrivs i vår nya anläggning, berättar Björn. Det är nya tider och vi handlare får anpassa oss och lyssna på våra kunder. Tyvärr har vår anläggning i Vinslöv fått betala för vår succé i Hässleholm, vår tanke och vision var att driva båda anläggningarna men som sagt vi måste rätta oss efter kunderna och dem har nästan helt uteslutande valt att inreda sina hem från Hässleholms butiken.

Ni har funnits i Vinslöv i 90 år, hur känns det att flytta därifrån?

-Såklart otroligt vemodigt, det var ett jättejobbigt beslut att ta. Men samtidigt går det inte att driva en verksamhet i vår storlek av nostalgiska skäl. Vi har en enorm konkurrens i branschen och kunderna väljer idag att göra sina inköp där urvalet av övriga varor är större. I Hässleholm har vi kunder som har varit på någon av stormarknaderna eller bilhallarna som exempel. Butiken i Vinslöv har ju funnits länge och utrymmen är mindre och trängre. I Hässleholm har vi stora ljusa och öppna lokaler vilket kunderna uppenbarligen föredrar. Vi har en lång och stark tradition i företaget och vår ledstjärna har alltid varit att vårda våra kunder så den klassiska Paulsons Möbler andan kommer ju inte att försvinna, berättar Björn vidare.

Vad händer med lokalerna i Vinslöv?

-Eftersom efterfrågan har blivit så stor i Hässleholm så behöver vi mer utrymme för lager så vi kommer ju inte helt att försvinna från Vinslöv då vi kommer att använda våra lokaler till detta, avslutar Björn.

Vi på INFO-Bladet önskar EM Möbler fortsatt framgång.

Föregående artikelVISAFTON & KROGSHOW
Nästa artikelSuccè för bakluckeloppis på FCT Köpcenter i Tyringe