Den 27:e november kl 12-17 i samband med julskyltningen slog Malin Carlsson upp portarna till Vinslövs nya inredningsbutik som ligger på Södra Järnvägsgatan 27 (mittemot tågstationen).

Det hela började med en blogg, där Malin skrev om renoveringar som hon gjorde. Bloggen carlssonkarlsson.blogg.se var mest tänkt för att släkt och vänner skulle få följa hennes inredningsprojekt. Efter ett tag fick bloggen allt fler besökare och har idag ett besökarantal på över 1000 st om dagen. Med ett brinnande intresse för inredning och design, en välbesökt blogg och efter ett flertal designkurser på högskolenivå i bagaget kändes en webbutik självklar. Så småningom efter lite påtryckningar från leverantörer blev det även en fysisk butik i Åhus på Köpmannagatan. Efter 2 år i Åhus, så har flytten nu gått till Vinslöv och lite rymligare lokal.

Här finner man inredningsprodukter, accessoarer, smycken och även lite kläder. Malin tipsar om den nya leverantören IB Laursen och keramikserien MYNTE i härliga pastellfärger, som används i Leila bakar. I butiken finner ni också märken som House Doctor, Cult Design, OXXO Design, Ernst Kirchsteiger, Different Design m.fl.

– Gå gärna in på hemsidan www.carlssoninterior.se och jag har även en fan-page sida på Facebook, tillägger Malin. När invigningen vankas så kommer det att finnas öppningserbjudande men även lite tilltugg och förfriskningar i butiken, säger Malin.

Vi på Info-bladet önskar Malin all lycka till i den nya butiken och på återseende.

Text och bild: Uffe Jönsson

Malin Carlsson i den nya lokalen välkomnar besökarna till julskyltningen

Föregående artikelModerna skrönor från hela Skåne
Nästa artikelHej alla…!