Janesh Vaidya kommer till Karlshamn i oktober. Bild: Pressfoto, nordstedts.se

Karlshamn
I höst får Karlshamn celebert besök av den internationellt välkände indiske författaren, föreläsaren, yogin och ayurvedapraktikern Janesh Vaidya.

Det är Ulrica Wihlborg på yogastudion Pure Yoga i Karlshamn (www.pure-yoga.se) som välkomnar Janesh, som i höst besöker 35 svenska städer i höst med sin föreläsning ”Energize your Life”.

Föreläsningen, som hålls på engelska, kommer att bredda dina kunskaper om dig själv och bland annat ge dig tre nyckelredskap för att på naturlig väg hålla uppe livsenergin med hjälp av den indiska hälsoläran ayurveda.

Janesh, som i dagarna är aktuell med sin femte bok ”Maten från min by”, är en populär föreläsare som delar med sig av sin traditionella kunskap på ett inspirerande och humoristiskt sätt vilket gör att lyssnare på alla nivåer kan ta till sig denna viktiga lärdom och få förståelse för hur den kan användas i det dagliga livet.

I mer än ett årtionde har han rest i Europa och USA och delat sin kunskap om hälsa i allmänhet och ayurveda i synnerhet genom föreläsningar, böcker och tidningar. Ayurveda har praktiserats i Indien i över 5000 år och var den vanligaste formen av hälsovård i Indien tills britterna införde västerländsk skolmedicin och homeopati. Idag är ayurveda accepterat som komplementär medicin och praktiseras över hela världen tack vare sin förmåga att bibehålla hälsa i kropp och sinne.

Föreläsningen äger rum den 11 oktober kl.18-20 på Netport (Rio Grande, Biblioteksg.4).
Din biljett bokar du på tickster.com och är du bland de första 100 som bokar har du chans att vinna ett två veckors retreat på Janesh Vaidya’s Ayurveda Village i Kerala, Indien dit människor från hela världen kommer för att återfinna sin hälsa genom individuellt designade ayurvedaprogram, behandlingar, mat och yoga!

För mer information om Janesh Vaidya:
www.janeshvaidya.com
www.vaidyasayurvedavillage
www.facebook.com/JaneshVaidya
www.instagram.com/janeshvaidya

Text: Sofie Dahl
Bild: nordstedts.se

Föregående artikelÅbytröskan vaknade upp igen…
Nästa artikelLars Göran Nilsson från Nymölla deltog i riksmästerskapet i golf 2017