Välkomna till vårdag hos Bäckmans den 29april

Bromölla
Bäckmans Maskin & Trädgård i Bromölla är företaget som startades 1925 och fortfarande hjälper och servar Bromöllaborna med sin goda service.
I dag kan man dock se att hos Bäckmans finns det ett större sortiment än tidigare genom åren. Man säljer och servar allt ifrån elektriska handmaskiner till stora transporter för hästar. Deras stora släpavdelning har alltid bra alternativ av släpar i lager. Samma gäller gräsklippare med allt ifrån robotar till stora parkklippare. När det gäller robot så har man ett fantastiskt bra system där kunden kan köpa installation och klippare i ett. Det innebär att man inte ens behöver göra något annat än besöka butiken för inköp. Och så klart sitta och titta när roboten sköter gräset som aldrig blir ett stressmoment. För den som hellre vill åka finns fina klippare med bekväma stolar och välutrustade med hållare för en god läsk och komplettera med ett par härliga musikhörlurar så kan du njuta av gräsklippning och musik i sommar.
Lördagen den 29 april kommer man att ha en liten extra trevlig dag där man bjuder in till maskinvisning och med några bra erbjudande som kan komma väl till hands om man vill investera i någon ny maskin. Det bjuds grillning och som vanligt en härlig dag med trevligt folk.
Nu har även den nya entrén blivit färdig med extra säkra dörrar som inte ska kunna forceras lika lätt som tidigare. Det är naturligtvis aldrig trevligt med att få påhälsning när det inte är öppet. Men det är ännu värre när de kommer åt maskinerna så nu har man ordnat så det blir säkrare och snyggare i en fin kombination.
Text & Foto: Patrik Lundin

Föregående artikelHavsdrakarnas Hus fyller 10 år! Tiden går fort när man har roligt.
Nästa artikelFörfattare besökte bokhandel